Доставка

Начин на доставка

Транспортът на артикулите предлагани от нас се осъществява с куриерските компании "Еконт" и "Спиди", като предоставянето на пратката се осъществява в офис на "Еконт" или "Спиди" в съответното населено място или до адрес посочен от вас.

 

 

Цена на доставка

 

Безплатен вариант:

  1. При покупка на продукти от сайта на стойност над 60 лв. доставката е безплатна до всяко населено място в България. Предоставянето на пратката се осъществява в офис на "Спиди" в съответното населено място. Ако клиентът живее в населено място без офис на "Спиди", доставката се осъществява до неговия адрес по местоживеене.
  2. Лично предаване на стоката в София, район „Подуяне“ - кварталите "Суха река" и "Хаджи Димитър". Ако изберете този вариант, е нужна предварителна договорка по телефон или електронна поща.

 

 

Платеният вариант е с точно фиксирана сума:

  1. До офис:
  • Цена с "Еконт" - 3,99 лв.
  • Цена със "Спиди" - 2,99 лв.

     2. До адрес на клиента:

  • Цена с "Еконт" - 5,89 лв.
  • Цена със "Спиди" - 6,95 лв.

 

 

Срокове за доставка за поръчки направени до 16:00 часа

  • за населени места с офис на Еконт или "Спиди" - на следващия работен ден;
  • за населени места без офис на Еконт или "Спиди" - съгласно графика на обслужване до 3 работни дни след изпращането;

 

Всички заявки от събота и неделя ще бъдат обработени в понеделник. Доставки не се извършват събота и неделя, както и по време на официални празници.

 

При забавяне на изпълнението на поръчката от наша страна, ще се свържем с Вас, за да Ви уведомим кога ще получите желаната стока. "Авда Трейд" ЕООД си запазва правото да променя срока за доставка, като информира своевременно КУПУВАЧА/КЛИЕНТА за промяната. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения от него адрес за доставка, "Авда Трейд" ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.