ArmourLite Professional series AL 1414 тритиев часовник

  • Марка: ArmourLite
  • Кат. номер: AL1414
Цена: 899,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

В момента продуктът не е наличен!

 

Защо да закупите военен часовник от "Military Market"?

  • Защото сме оторизиран дилър на "ArmourLite Watch Company"!
  • Защото продуктите ни са 100% истински и 100% нови!
  • Защото предлагаме 2-годишна гаранция на производителя!
  • Защото предлагаме най-удароустойчивите и най-ярките военни часовници в света!

 

Часовниците от серията «ArmourLite Professional» са проектирани и създадени за личности, които са убедени, че всеки един часовник на ръката им не може да се запази непокътнат за повече от месец-два. Ние ще ви предложим часовник, с който във всякакви ситуации можете да бъдете сигурни, че устройството на китката ви ще ви служи вярно и почтено.

 

Всеки часовник от серията е с монтирано удароустойчиво «Armourglass» стъкло - със стойности на твърдост (измерени по метода на Викерс) до 6 000 HV (Викерс). Същевременно повечето стъкла за часовници, които се предлагат на пазара са със стойности на твърдост едва около 700 HV (Викерс). Използвайки същата технология като при производството на бронирано стъкло, инженерите от «ArmourLite Watch Company» изработиха стъкло, което няма да се счупи, дори ако единият слой е повреден.

 

Освен това този изключително солиден часовник е оборудван с дълготрайни швейцарски тритиеви маркери, както и надежден швейцарски механизъм Ronda 517. Тритиевите маркери ви гарантират, че можете лесно да се ориентирате за часа само с един поглед - дори и в най-лошите условия на осветеност.

 

За да се подчертае дълговечността на продукта, касата (корпусът) на часовника е изработена от неръждаема стомана 316L и коронка на винт. За подводните изследователи този подходящ за гмуркане с шнорхел часовник предлага степен на водоустойчивост от 10 АТМ, както и еднопосочно въртящ се дайверски безел за засичане на изминалото време при гмуркане.

 

Характеристики

 

Подсветка: Swiss Made Т-25 тритиеви маркери;

 

Допълнителни функции: Показва ден и дата;

 

Механизъм: Кварцов Ronda 517 (Swiss Made - Произведен в Швейцария);

 

Срок на издръжливост на батерията: 45 месеца;

 

Стъкло: Удароустойчиво стъкло «Armourglass»;

 

Диаметър на касата (корпуса): 47 мм.;

 

Дебелина (височина) на касата (корпуса): 13,5 мм.;

 

Материал на касата (корпуса): Черно PVD покритие и неръждаема стомана 316L;

 

PVD (Physical vapor deposition) – Корпусът на часовника се поставя в камера, в която изкуствено се създава вакуум при температура от 150 до 500 градуса по Целзий. След това частици от даден материал – титан, никел, цирконий, се нанасят чрез пара върху корпуса на часовниците. Покритието е едва няколко микрона. Основната задача на този вид покритие е надеждна изолация на металната повърхност на касата – повишава се устойчивостта срещу износване, отлична защита срещу ръжда, драскотини. Освен това някои производители на часовници използват PVD покритието за декоративна цел – позлатени часовници или часовници с розово покритие например.

 

Заден капак: Гравиран заден капак от неръждаема стомана;

 

Безел: Еднопосочно въртящ се дайверски безел с тритиев маркер за изминалите минути;

 

Коронка: Система с двойно уплътнение и коронка на винт;

 

Водоустойчивост: 100m / 330ft / 10atm;

 

Верижка/каишка: Висококачествен каучук, катарама. Патенти на винт, за да се осигури солидна връзка между каишката и часовника.

 

Широчина на каишката: 22 мм.

 

Закопчалка на каишката: Неръждаема стомана с лого;

 

Тегло: 142 грама;

 

Гаранцията от две (2) години покрива дефекти в материалите и/или производствени дефекти. Оторизиран сервизен център: Часовникарско ателие "Прецизност" - инженер Георги Милчев.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!