Иваил цар - книга втора

Цена: 14,99 лв.
+ -
Моля, изберете:

Мъжка книга, в която битките са чисти, а дворцовите интриги са като кал под ноктите. Наситена с неукротима енергия частица от историята, срамно премълчавана досега - за нераздадената справедливост, за извечния страх по тези земи от разрушаване на статуквото, за късогледството на мнозинството, с което сме белязани отдавна. Едновременно епична и лична книга, в която мъжът Иваил и царят Иваил воюват с демоните си - личните и общите.

 

Втората част на "Иваил цар" е разказ за тежестта на короната. За времето в живота на всеки мъж, когато изпълнява дълга към себе си, към рода и народа си. Младият Иваил в първи том извървява дълъг път в търсене на смисъла. Коронованият Иваил трябва да отстоява извоюваното. И го прави, като плаща цената докрай.

 

Стоян Николов се отнася към Историята като към приятел - малко непохватно, понякога грубо, но винаги честно до кръв. Сигурно е било болезнено да се пише такава книга, може би дори повече, отколкото е болезнено да се чете. Но читателят ще погълне ненаситно всяка дума. И ще й повярва.

 

Силвия Недкова

 

Автор - Стоян Николов-Торлака

Издателство - "Попов мост"

Година на издаване - 2018 г.

Корици - меки

Страници - 336

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!