Термонаметало с качулка

Цена: 9,99 лв.
+ -
Моля, изберете:

Незаменимо във всички планински експедиции, в които рязката промяна на времето може да ни изненада. Наметалото ви позволява незабавно да защитите тялото си от студ (спира до 90% от топлината на човешкото тяло), същевременно качулката ще ви предпази от загуба на температура през главата, включително и от намокряне при дъжд или сняг. Наметката може да ви предпази и от вятър. Задържа топлината излъчвана от тялото и я връща обратно към него. 

 

Ще се изненадате колко приятни биха могли да бъдат маршрутите ви в планината, риболова, колоездачните преходи, нощувките в палатка на открито. Наметалото е идеално за спортни състезания на открито при ниски температури - като маратон, плуване, колоездене, риболов, стрелба, ски или лов. То ви позволява да поддържате топлината на тялото без проблеми, като гарантирате топлинен комфорт и защита за тялото ви срещу потенциални наранявания. При физически натоварвания може да го облечете, за да се предпазите от бързо охлаждане на организма.

 

Наметалото е водонепроницаемо и ветроустойчиво. В сгънато състояние размерите са 12x8x3 см., фактически може да се побере в джоб. Цвят: сребрист. Може да се използва като животоспасяващо фолио за оцеляване при непридвидени екстремни ситуации. Един от необходимите атрибути в съдържанието на раницата, които не бива да се пренебрегват при дълги преходи по непознат терен. Леко и компактно, не заема място в раницата.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!