Преносим автономен светодиоден фенер

Цена: 13,99 лв.
+ -
Моля, изберете:

Походният автономен LED лампа-фенер е абсолютно иновативен продукт на пазара, който съчетава в себе си най-новите разработки в областта на електротехниката и ергономията. Разработчиците на фенера са взели предвид всички нужди и желания на туристите, пътешествениците и обикновените потребители, включвайки всички най-необходими функции в този къмпингов прожектор-фенер, правейки употребата му максимално удобна, както в различните области на туризма и свободното време, така и при използването му у дома или на вилата, в качеството му на авариен източник на осветление и електричество.

 

Вградената във фенера издръжлива батерия с капацитет 2000 mAh (3xAAA nh), и двата вида уникални енергоефективни светодиоди от най-ново поколение, позволяват на устройството да работи без презареждане в продължение на 5-6 часа при спазване на диапазона на работния температурен режим от -10 до +50 градуса по Целзий. Устройството е с 2 режима на работа. Един от светлинните елементи, с мощност 10W, е поставен в центъра на фенера и изпълнява ролята на прожектор, останалите 16, скрито разположени около периметъра на отражателя, осигуряват разсеяна светлина с обща мощност 20W. Производителят гарантира живот на LED елементите в продължение на 50 000 часа.

 

Освен това походният фенер е  оборудван с високочувствителна ефективна полисиликонова слънчева батерия, която ви позволява да зареждате устройството не само у дома при мрежа от 220 волта, но и в полеви условия от енергията на слънцето (30 минути зареждане ви дава час светене при пълна мощност), което ви позволява да бъдете абсолютно автономни по отношение на осветлението.

 

Но това не е всичко. Къмпинг фенерът има още един приятен бонус: наличието на USB порт, който ще ви позволи в случай на спешна нужда да си заредите мобилното устройство. Притежава индикатор за зареждане както от мрежата, така и от слънчевата батерия.

 

Херметичният корпус на фенера, който защитава от пръски вода и висока влажност, е с гумиран бутон за включване и е изработен от удароустойчива екологична АBS пластмаса. Степен на защита на устройството: IP53 (Защита срещу ограничено проникване на прах и защита от водни струи по вертикален ъгъл до 60°. С други думи, слаби водни пари не би трябвало да му навредят, но не бива да се мокри.).

 

Основни технически характеристики:

 

  • Тип - Автономен къмпингов фенер;
  • Източник на светлина - светодиод;
  • Мощност - 30W;
  • Вграден акумулаторна батерия - 2000 mAh (3xAAA nh);
  • 2 свръхярки светодиода;
  • Соларен панел за презареждане на вградената батерия (време за зареждане между 6-8 часа);
  • 2 порта за зареждане;
  • Време на автономна работа - до 6 часа;
  • Време за зареждане чрез адаптер 5V/220V - около 2 часа;
  • 2 режима на светене;

 

Размери - 16,5х12x4,5 см.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!