Често задавани въпроси (FAQ)

Как да поръчам определен артикул?

Може да направите поръчка по следните начини:

  • Чрез сайта:

Можете да направите вашата поръчка като натиснете бутона КУПИ. Автоматично ще бъдете прехвърлени към КОШНИЦАТА (горе и вдясно на екрана), където ще трябва да потвърдите поръчката си чрез натискане на бутона ПОРЪЧАЙ или да се върнете в сайта и да добавите други продукти към поръчката си, натискайки бутона ОБРАТНО В МАГАЗИНА

Цената е за един брой, в български лева, с включен ДДС и не включва стойността на куриерската услуга, която е          фиксирана - до офис на "Еконт" 3,50 лв., до адрес на клиент 4,50 лв. 

 

След като сте натиснали бутона ПОРЪЧАЙ, системата ще ви прехвърли към т.нар. Стъпка 1 - Данни за клиента, в която трябва да попълните вашите данни - телефон, адрес и т.н.

 

Следва натискане на бутон ПРОДЪЛЖИ, като системата ще ви прехвърли на Стъпка 2 - Преглед на поръчката, в която трябва да сверите дали коректно сте попълнили нужната информация, за да може да ви доставим стоката. Освен това в тази стъпка е нужно да изберете начин на плащане - наложен платеж, банков превод или плащане с Paypal. Също така в тази стъпка трябва да изберете кой начин на доставка избирате - до офис на "Еконт" или до адрес.

 

Покупката приключва след натискане на бутон ПОРЪЧАЙ.

  • По телефона

За целта вижте секция КОНТАКТИ. Контактната информация може да използвате и за връзка с наш служител относно специални условия за доставка, които са различни от посочените в сайта, за техническа информация за продуктите в сайта, консултация за начина на съхранение и експлоатация, както и за рекламация.

Нужните реквизити за поръчка са:

– Име на продукта/ите, които желаете да закупите;
– Адрес за доставка или адрес на офис на Еконт, до който желаете да бъде доставена поръчката Ви;
– Данни на получателя: Две имена, Телефонен номер, електронна поща;

Начини на плащане

Онлайн магазина "Military Market" Ви предлага различни начини за сигурно плащане:

 

  1. Чрез наложен платеж;

 

При плащане с наложен платеж не се начисляват никакви допълнителни такси. При избор на начин на плащане „наложен платеж“ дължимата сума по стокова разписка се заплаща в брой на куриера или с карта на ПОС-терминал, предоставен от куриера доставящ Вашата пратка при получаването ѝ.

 

    2. Плащане по банков път;

 

Имате възможност да направите превод по сметката ни в офис на Пощенска банка или чрез онлайн банкиране. След като изберете тази опция и натиснете бутона "Поръчай" на екрана ви ще излязат данните по сметката ни, след което ще получите имейл известие, че поръчката ви очаква плащане и отново данните на сметката ни в Пощенска банка. При плащане по банков път поръчката ви е валидна и готова за обработка веднага след извършване на плащането.

   

     3. Плащане чрез PayPal;

 

След избирането на тази опция сайтът автоматично ще ви пренасочи към системата на PayPal, където е необходимо да влезете във вашият PayPal профил и да извършите плащането. При извършване на он-лайн плащане вашатa PayPal сметка ще бъде таксуванa с точната сума на поръчката плюс таксата за доставка. Допълнителни такси от наша страна не се начисляват. При плащане чрез Paypal поръчката ви е валидна и готова за обработка веднага след извършване на плащането.

 

Картите, които можете да регистрирате в тяхната система са:

 


(visa) кредитна карта Visa;
(visaelectron) дебитна карта Visa Electron;
(mastercard) кредитна карта MasterCard;
(americanexpress) кредитна карта American Expres;
(discover) кредитна карта Discover.

 

     4. Плащане през ePay

 

"Авда Трейд" ЕООД е регистриран търговец в системата за онлайн плащания ePay.bg и всеки клиент на интернет магазина може да заплаща продуктите чрез тази система!

 

 

Как да процедирам при доставка на продукт, в случай че нямам възможност да приема пратката в дома си?

В случай че не сте в дома си по време на доставка, ви предлагаме възможността да пренасочите вашата поръчка към офиса на съответния доставчик - "Спиди" или "Еконт". Има възможност да предоговорите и самия ден или час на доставка. За тази цел е нужно да се обърнете към нашите партньори доставчици.

Връщане на продукт

Ако сте закупили артикул от нашия магазин, можете да го върнете в рамките на две седмици (14 дни) - без да посочвате причина за това и да получите пълно възстановяване на парите, включително и разходите за доставка. Продуктът следва да е с ненарушен търговски вид, т.е не е ползван или носен, както и в оригиналната си опаковка, заедно с всички прилежащи етикети и съпътстващи документи. 

 

Право на отказ

 

Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок от 14 дни.

Срокът за отказ е 14 дни, считано от датата на покупка.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (напр. писмо изпратено по пощата или електронна поща).

Има и изключения: не можете да върнете потребителски стоки като храна, книги, софтуер или лични продукти. Не може просто да „вземете назаем“, да носите дреха и след това да я върнете. 

 

Действие на отказа

 

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство използвано от Вас при първоначалната транзакция, освен ако Вие изрично не се съгласите за друг начин - във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас.

 

 

На какъв адрес да изпратя продукт, ако се наложи връщане или замяна?

Продуктите за връщане/замяна изпращайте до офис на „Еконт” - София, кв. "Хаджи Димитър" бл.102, за фирма "Авда Трейд" ЕООД (ако транспортът преди това е осъществен от "Еконт") или до офис на "Спиди" - София, кв. "Хаджи Димитър",  ул. "Никола Войновски" No 67 (ако транспортът преди това е осъществен от "Спиди").

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас